3.11.2018

Apua, mikä ammatiksi! kirjan tiedotustilaisuus järjestetään 22.11.2018 klo 18-20 Porin Ohjaamossa Yrjönkatu 17, Kävelykadun varrella.

Tervetuloa!

29.10.2018

Syksyn sato alkaa olla valmis! Painosta on saatu myyntiin seuraavat teokset:

Lea Honkanen, Brisbanen pappilan ikkunasta

Tuomas Keskimäki, Ikuisesti

Marja-Leena Kukkasmäki,  Joelta nousee usva

Linnea Miettinen, Hiljanen/Silencio

Pauliina Turja, Apua, mikä ammatiksi!

10.11.2018 ilmestyy vielä satukirja, Mervi Suutari - Liisukka Oksa, Pinnipeikko saa oudon vieraan, ja jo keväällä ilmestyi Leila Tuuren Apteekki. Jokaisesta mainitusta kirjasta löytyy tarkemmat tiedot kotisivujamme selaamalla.

Vuosi on ollut työntäyteinen, mutta antoisa. Ensi vuodesta tuleekin hiljaisempi, vaikka uusia julkaisuja silloinkin on tiedossa.

16.10.2018

Sunkirjan kirjapuoti on avoinna pitkästä aikaa ensi sunnuntaina 21.10.2018 klo 11 - 16. Nyt kannattaa tulla ostoksille. Syksyn uutuudet yhtä lukuunottamatta ovat ilmestyneet! Kirjoja on nyt paljon ja edullisesti, kannattaa tulla vaikka jouluostoksille. Osoite vanha tuttu: Reposaaren maantie 466, Pori. TERVETULOA!

20.09.2018

                                  KUTSU

Tuomas Keskimäen nuortenkirjan "IKUISESTI" julkistamistilaisuus on ensi keskiviikkona 27.09.2018 Porin Suomalaisessa kirjakaupassa Kävelykadulla alkaen klo 17.30.

                                  TERVETULOA!

13.09.2018

                                     KUTSU!

Maria Miettisen sarjakuvakirjan HILJANEN/SILENCIO julkistamistilaisuus

on huomenna perjantaina Noormarkun kirjastossa klo 18.00.

Tilaisuudessa esiintyvät Tapani Korpela ja Minna Norrgård. Tervetuloa!

05.09.2018

Painosta ovat tulleet Tomas Keskimäen nuortenkirja "Ikuisesti" ja Marja-Leena Kukkasmäen "Joelta nousee usva". Tällä viikolla saamme myyntiin myös Lea Honkasen päiväkirjamerkintöihin perustuvan kirjan "Bribanen pappilan ikkunasta" sekä Linnea Miettisen sarjakuvakirjan "Hiljanen/Silencio".

Tervetuloa ostoksille kirjakauppoihin tai verkkokauppaamme sunkirja.com!

31.08.2018

Ensi viikolla painosta tulevat Tuomas Keskimäki, nuortenkirja "Ikuisesti", Marja-Leena Kukkasmäki "Joelta nousee usva", Lea Honkanen "Brisbanen pappilan ikkunasta", joita kaikkia voi tilata Sunkirjan verkkokaupasta, Sunkirja.com. Linnea Miettisen sarjakuvakirja "Yksinäisyys" ilmestyy myös syyskuun aikana ja tulee verkkokauppaamme pikapuolin.

18.08.2018

Sunkirjan syyskausi alkaa reippaasti. Heti syyskuun alkupuolella ilmestyy Marja-Leena Kukkasmäen esikoisromaani "Joelta nousee usva", ja samoihin aikoihin Tuomas Keskimäen nuorisoromaani "Ikuisesti".

Kumpaakin voi tilata verkkokaupastamme, myös ennakkoon. Tilauslomake löytyy sivuilta kunkin kirjan kohdalta, samassa yhteydessä on lyhyt kuvaus kirjan sisällöstä sekä hintatiedot maksuohjeineen.

12.08.2018

Ensi torstaina on Kirjojen yö Porin pääkirjastossa. Sunkirja on yössä mukana!

22.6.2018

IMG_62662.JPG

"Sähköisiä sanoja" Porin Itäpuiston sähkökaapin seinämissä. Merellisiä muistoja, jotka liittyvät nuoruuteen sekä tähänkin päivään.

13.07.2018 

Sunkirjan puoti auki huiomenna 14. 7. klo 11-16. Kivaa kesälukemista itse kullekin uutuutena Leila Tuuren APTEEKKI. Reposaaren maantie 466. Tervetuloa!


Oletko huomannut, että Sunkirjan kirjoja voi tilata suoraan verkkokaupastamme www.sunkirja.com. Jokaisesta kirjasta on lyhyt esittely, jonka yhteydessä on myös tilauslomake ja tiedot maksamisesta. Kun maksu on tilillämme, kirja lähtee paluupostissa. Muistathan merkitä maksajan tietoihin myös kännykkänumerosi. Kirjoja voi tilata myös sähköpostilla osoitteesta leila.tuure@sunkirja.com.

23.3.2018.
Apteekki-kirjan arvio Satakunnan Kansassa.

SK_arvio_Apteekki.PNG

22.03.2018

Ensi viikolla Ulvilan kirjastossa! 28.3.2018 klo 17.30 - 18.30 tapaammehan Apteekki-asioiden merkeissä!

18.02.2018

Apteekki-romaanin ennakkotilaukset postitetaan alkavalla viikolla. Ennakkotilauksia voi tehdä vielä Sunkirjan verkkokaupassa hintaan 28euroa. Kirjan julkitamistilaisuus on Porin pääkirjastossa 01.03.2018 alkaen klo 17.00. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

09.02.2018

Apteekki-romaanin julkistamisitlaisuus on 01.03.2018 klo 17.00-19.00 Porin pääkirjastossa. Tervetuloa!

24.01.2018Apteekki_etukansi_pieni.jpg

Apteekki-romaani on viimeistä hiontaa vaille valmis. Se lähtee painoon viikon, parin sisällä, joten aikatauluarvio tuntuu pitävän. Maaliskuun alussa kirja on valmis. Suuret kiitokset Helsingin Joutsen apteekin apteekkari Bengt Mattilalle, jonka varassa toimii myös apteekkimuseo. Sain häneltä paljon tietoa entisajan apteekkien toiminnasta, lääkkeistä ja työvälineistä. Kirjallisiakin lähteitä tuli käytetyksi, kuten historiallisissa romaaneissa yleensäkin, mutta korostan sitä, että Apteekki on romaani, ei historiallinen tutkimus, vaikka taustaltaan se tietysti pojautuu tositapahtumiin, onpa henkilökaartissa mukana fiktiivisten lisäksi "oikeitakin" ihmisiä.

Kirjan hinta on 32,00 euroa, verkkokaupassamme 28,00. Se on sidottu, sivuja on 383. Ennakkotilauksia voi tehdä jo nyt.

Olemme saaneet uuden painoksen Piiritanssi-sarjan kirjaa Aleksandra ja Mikael.

Sarja taas kokonaisena saatavissa, 4 kirjaa; Piiritanssi, Aleksandra ja Mikael, Daali ja kahvinpavut sekä Viimeiset tanssiaiset. Koko sarjan hinta nettikaupassamme on 50 euroa + postimaksu.

Voit tilata kirjan lomakkeellamme tai myös sähköpostilla leila.tuure@sunkirja.com

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!


20.09.2017

Ennakkotietoa tulevasta:

Leila Tuuren uutuusromaani "Apteekki", ilmestyy keväällä. Kirjan taustana ovat tapahtumat Suomessa ja muuallakin vuosina 1917-1920, mutta pääosin kirja on kuitenkin fiktiivinen tarina, jossa naisen asemalla on keskeinen sija. Apteekkarin tytär haluaa opiskella farmaseutiksi, mutta se ei olekaan kovin yksinkertaista 1900-luvun alkuvuosina.

Sekä Elisabet Ahon "Talvi ilman aikaa" ja Olavi Peltosen "Kirpputori Suomi" ovat menneet mukavasti kaupaksi, onneksi kumpaakin on silti vielä saatavissa, samoin kuin monia aikaisempiakin kirjojamme. Käykääpä katsomassa verkkokaupassamme!

04.09.2017

Hyvää syksyä lukijoillemme!

Näin iltojen pimetessä on oikea aika etsiä kivaa luettavaa. Sitä löytyy sivuiltamme, uusimpana Olavi Peltosen veijariromaani Kirpputori Suomi. Olavi on kirjoittanut valtavan määrän pakinoita ja muuta hauskaa, tämä romaani on mainio jatkumo vanhemmalle tuotannolle.

Löytyy Sunkirjan sivuilta paljon muutakin, kannattaa käydä katsomassa! Kaikkia näitä kirjoja saa tietysti myös kirjakaupoista, nopeimmin kuitenkin meidän omasta verkkokaupastamme.

Tervetuloa ostoksille!


11.08.2017

Eilen oli Kirpputori Suomi-kirjan julkkarit Harjavallassa. Kiitos kaikille mukana olleille! Kirja on saatavana Sunkirjan nettikaupassa ja kirjakaupoissa. Tervetuloa ostoksille!

Ensi torstaina Sunkirja on mukana Kirjojen yössä Porin pääkirjastossa.

31.07.2017

Tänään Olavi Peltosen veijariromaani Kirpputori Suomi tuli painosta!

Etsipä tiedot lomakkeesta ja tilaa saman tien!

13.4.2017

Hupsis! Kuukausi taas meni. Kuinka vikkelästi kuukaudet nykyään kuluvatkaan. Vanhemmiten hidastuu, sanovat, ei ehdi kaikkea tehdä niin kuin nuorempana ja aikaa kuluu. En usko, että kuukausien pikavauhti pelkästään siitä johtuu, etenkään kun vanhempana osaa jo kehitellä työnsä rationaalisesti. Jos mieheni näkisi tämän, niin kyllä nauraisi, sillä ainakaan työpöytäni ei anna pienintäkään merkkiä rationaalisuudesta. Mutta olkoon miten vain, jollakin konstilla olen päässyt työssäni etenemään, vaikka välillä jo tuntui, että urakka on liian hankala. Lähes puoliväliin tekstini on ehtinyt, ja nyt alkaa näyttää valoisammalta, onhan merikin jo kuoriutunut jäistä, miksen sitten minä. Ehkä jo jouluksi tulee uutta. En uskalla vielä varmasti luvata. Se nähdään!

1.1.2017

Hyvät ystävät!

Sunkirja täyttää huomenna 10 vuotta, ja toiminta jatkuu. Viime vuoden viimeinen julkaisu oli Eeva Karhusen Koti Kuudennessa osassa, ja uuden vuoden ensimmäinen on Elisabet Ahon helmikuussa ilmestyvä Talvi ilman aikaa. Omakin on tekeillä, ties koska se valmistuu.

Onnellista ja muutenkin hyvää uutta vuotta teille kaikille. Lukemisen iloa!

Sunkirjan kirjapuoti auki sunnuntaina 21.8.2016 klo 12.00 -17.00.

Tervetuloa!

14.01.2016

Verkkokaupastamme edulliset kirjat. Tule tutustumaan!

 

Runoilta_2015.jpg

 

Joulumainos_1.jpg

18.10.2015Iltasatuja_unettomille_kansi.jpg

Malttavatko lapset sittenkään nukahtaa, kun he pääsevät kuulemaan värikkäitä iltasatuja. Kirjan sivuilla vilistävät hauskat ja jännittävät satuolennot, jotka tempaisevat lapset mukanaan vielä hetkeksi seikkailuun.

Iltasatuja unettomille ilmestyy marraskuussa. Voit tehdä joululahjatilauksen jo nyt ja saat kirjan kotiisi heti sen saavuttua painosta. Satukirja on Mervi Suutarin kirjoittama ja Matilda Tuuren kuvittama.


3.9.2015

Tuomas Keskimäen uusi ronokokoelma,  Sinä, taivaani, julkistetaan tänään Porin Suomalaisessa Kirjakaupassa kello 17.00. Lähtekää katsomaan ja kuuntelemaan kauniita rakkausrunoja,  jotka kertovat Kustaa II Aadolfin ja Ebba Brahen nuoruudenrakkaudesta.

Sinä, taivaani -runokirja on saapunut kirjapainosta. Voit tilata kirjan Sunkirjan nettikaupasta. Samalla saapui uusi painos Puolan prinsessasta.

16.6.2015

onneks_on_etukansi2.jpgHeinäkuun lopulla ilmestyy Merja Kosken keittokirja "Onneks On Lähiruokaa". Kirja tutustuttaa lukijan mahdollisuuksiin valmistaa monenmoista lähiruokaa. Se sisältää tietysti myös ruuanvalmistusohjeita sekä tarinoita lähiruuan tuottajista. Kirja on kauniisti kuvitettu ja iloisen värikäs jokaisen kokin toivekirja.

"Onneks On Lähiruokaa"-kirja tulee levitykseen kirjakauppoihin, mutta sitä on saatavilla tietysti myös Sunkirjan omasta nettipuodista. Ovh 24,50 euroa, nettikaupassa 22,00 euroa. Sidottu, noin 140 sivua. Tarkempia tietoja kirjan ilmestyttyä.

2.6.2015SinA_taivaani_kansi.jpg

Sunkirja on näillä näkymin mukana Wanhojen kirjojen päivillä Vammalassa kesäkuun 26 ja 27 päivinä sekä Helsingin kirjamessuilla lokakuussa.

Omaa puotia pidetään auki Reposaaren maantie 466 epämääräisinä aikoina, etenkin viikonloppuisin, mutta yhteydenotto puhelimitse avaa puodin ovet lähes milloin tahansa. 0500 211920

Syksyn julkaisutoiminnasta sen verran, että ohjelmassa on Mervi Suutarin ja Matilda Tuuren yhteistyön tulos: "Iltasatuja unettomille" sekä Tuomas Keskimäen runouutuus "Sinä taivaani -  Kustaa II Aadolfin ja Ebba Brahen lauluja".

6.5.2015

Ensi perjantaina 8.5. 2015 Sunkirjan kirjapuoti aloittaa kesäkauden. Tarjolla on uusia kirjoja ja wanhoja kirjoja klo 12-18. Samoin lauantaina 9.5.2015 klo 12-16 Reposaaren maanite 466. Tulkaahan rupattelemaan kirjoista! Tapaamisiin, t. Leila

Satakunnan Kansan kirjoitus kirjailija Leila Tuuresta Pori sydämessä on luettavissa tästä.

12.4.2015

Nyt löytyy täydellinen luettelo kaikista Leila Tuuren kirjoista Leilan kotisivuilta. Ennen vuotta 2007 julkaistuista ei ole saatavissa kuin Varjojen aika, josta tuli uusi painos v. 2014 sekä Puolan prinsessa, jonka toinen painos ilmestyi v. 2009. Sitä ei ole enää jäljellä kuin muutama kappale.

31.3.2015

Divariosasto on valmiina. Löydät sen Leila Tuuren kotisivuilta. Kirjoja voi ostaa netistä taikka piipahtamalla paikan päällä Reposaaren maantie 466. Kirjaluettelosta puuttuu vielä mm. kaunokirjallisuus, mutta listat täydentyvät kaikilta osin ajan mittaan. Voit tietysti myös tiedustella kirjoja sähköpostitse, leila.tuure @ sunkirja.com ja jos käväiset puodissamme, voit tietysti penkoa romaaneita suoraan hyllyistä, jospa sattuisi löytymään kiinnostavia. Niitä on satamäärin, yksistään dekkareita löytyi pari sataa hyllyjen kätköistä.

12.03.2015

Kirjaluettelot valmistuvat. Divariosasto on tarkoitus avata huhtikuun aikana. Aloitetaan  politiikalla, elämänkerroilla ja historialla sekä kuvaamataiteilla. Kauppaa käydään sekä netissä että paikan päällä Sunkirjan puodissa Reposaaren maantie 466, Pori. Asiasta tarkemmin myöhemmin.

28.1.2015

Leila uusimmainen on tekeillä, tosin ei vielä juuri alkulausetta pidemmällä, mutta tarkoitus onkin julkaista se vasta ensi vuoden, 2016, puolella. Vielä nimettömässä romaanissa liikutaan 2.maailmansodan jälkeisessä Suomessa, suunnilleen 1950-luvun tienoilta 2000-luvulle asti. Kahden suvun vaiheet ovat kuvvauksen kohteina noiden vuosien taloudellisessa, poliittisessa ja yhteiskunnallisessa myllerryksessä.

Sunkirjan on lisäksi tarkoitus ottaa myyntiin entistä enemmän antikvaaristakin kirjallisuutta, niin elämänkertoja, muistelmia, historiaa, yhteiskunnallista ja taloudellista kirjallisuutta, kaunokirjallisuutta jne. sekä Sunkirjan omassa puodissa että netissä.

Tervetuloa kaupoille, puoti auki, kun soitatte numeroon 0500 211920, muuten aika epämääräisinä aikoina.

26.11.2014

Huomenna, 27.11.2014 Porin pääkirjaston kokoustilassa klo 18 alkaen. Leila kertoo 25-vuotisesta kirjoittajanurastaan ja kirjoistaan. Tervetuloa!

11.11.2014

Ensi lauantaina, 15.11.2014 olen vierailulla Porin kirjakaupassa Antinkatu 15 klo 12-14. Tervetuloa tapaamaan! Leila

31.10.2014varjojen_aika_kansi_nettiin.jpg

Tänään saimme VIIMEISTEN TANSSIAISTEN 2. painoksen sekä, samoin odotetun 2.painoksen v.2008 julkaistusta 2. maailmansodan aikaan liittyvästä Leila Tuuren romaanista VARJOJEN AIKA. Kirjassa kuvataan nuoren tytön suhdetta saksalaissotilaaseen, joita Poriin oli tullut Luftwaffen mukana jatkosodan aikana ja jotka aiheuttivat paljon ristiriitoja kaupungissa, mutta myös suojelivat sitä Neuvostoliiton pommituslennoilta.

Kirja on sidottu, siinä on 256 sivua. Ovh on 32 euroa, nettikaupassamme 27 euroa, hinta sisältää postimaksun.

19.10.2014

Nyt valmistaudutaan lähtöön Helsingin kirjamessuille, 23.10.-26.10.2014. Sunkirjan osasto on 7 d 21. Tervetuloa messuille!

6.10.2014

Sunkirjan kirjapuoti on auki 11.10.2014 klo 12-18 sekä 12.10.2014 klo 12-18. Reposaaren maantie 466. Tervetuloa!

26.9.2014

Viimeiset tanssiaiset tuli painosta tänään! Johan sitä on odotettkin. Kirjakauppoihin se ehtinee ensi viikon kuluessa, mutta verkkokaupastamme sitä voi ostaa vaikka heti. Saat kirjan paluupostissa, eikä se maksakaan omassa puodissamme kuin 27 euroa. Hinta sisältää myös postimaksun.

17.9.2014

Uusi painos Leila Tuuren romaanista VARJOJEN AIKA ilmestyy marraskuussa. Kirja kertoo saksalaislennostosta Porissa jatkosodan aikana vuosina 1942-1944. Kirjan hinnaksi verkkokaupassamme tulee noin 28 euroa.

11.9.2014

Hilja, kakuntekijä tuli painosta. Kohta sitä on kirjakaupoissa ja kirjastossa, Voit ostaa sen myös omasta verkkokaupastamme ohessa olevaa lomaketta käyttäen.

12.8.2014viimeiset_tanssiaiset_etukansi.jpg

Leila Tuuren syksyn uutuusromaani VIIMEISET TANSSIAISET julkaistaan lokakuussa, tavoitteena Helsingin kirjamessut. Tervetuloa vierailemaan osastollamme nr 7d21!

Kirjan ohjehinnaksi tulee 34 euroa, verkkokaupassamme 27 euroa.

 

1.7.2014

hilja_kakuntekija_kansi_final_pieni_tiedosto.jpgUutta näköpiirissä! HILJA, KAKUNTEKIJÄ, värikkäästi kuvitettu lastenkirja yritteliäästä tytöstä, joka haluaa leipoa ystävälleen hienon kakun. Miten mahtoi käydä?

Kirjassa sivutaan myös lasten ja median suhdetta.

Mervi Suutari on kirjoittaja ja Matilda Tuure kuvittaja, tutut tekijät Lotta Leppäkerttu-kirjasta.

Hinnaksi tulee verkkokaupassamme 20 euroa, musiikilla höystetty cd on myös saatavana hintaan 13 euroa.

Kirja ilmestyy syys-lokakuussa.

Alkusyksyllä ilmestyy runsaan kysynnän takia myös 2. painos Leila Tuuren VARJOJEN AJASTA. Se kertoo 2.maailmansodan ajasta, saksalaisvaruskunnan toiminnasta Porissa, Lufwaffen sotilaiden ja siviilien kanssakäymisestä.

Alkusyksyyn jää myös Leila Tuuren PIIRITANSSISARJAN  viimeinen osa, vielä nimetön, 1800-ja 1900-lukujen vaihteeseen sijoittuva epookkiromaani päähenkilöinään Kohlin Daalia ja hänen tyttärensä Rosa.

30.05.2014

Kirjailijakotimme ja Sunkirjan kirjapuoti ovat avoinna erityissopimuksesta kirjallisuudesta ja kirjoista kiinnostuneille pienryhmille.

Ottakaapa yhteyttä Leilaan, puh.0500 211920 tai leila.tuure @ sunkirja.com

29.05.2014

Toukokuu alkaa lähestyä loppuaan. Uuden kirjan loppukin alkaa häämöttää, vaikka olenkin aikataulusta jäljessä. Olen antanut uutta aikaa juhannukseen asti, sen jälkeen alkaa taitto, oikoluku ja viimeistely. Näillä näkymin Piiritanssin päätösosa on valmiina syksyllä, kuten on sunniteltukin.

7.5.2014

Sunkirjan kesäkausi alkaa ensi lauantaina 10.5.2014 klo 12-18. Muista ajankohdista ilmoitetaan erikseen. Tulkaa kirjaostoksille tai muuten vain juttelemaan ja juomaan kupillisen kuumaa sikuria. Os. Reposaaren maantie 466, Pori.

Leila on itse sikuria kuppeihin kaatamassa. Tervetuloa?

1.4.2014

Hei, vilkaisepa Leila Tuuren kotisivuilta, mitä kirjoitin Alfien sodat- kirjastani. Olen saanut siitä paljon kyselyitä, joten pieni selvitys oli tarpeen.

10.2.2014

Yllättävän suuren suosion saaneen Lotta Leppäkerttu on erilainen- lastenkirjan tekijät Mervi Suutari ja Matilda Tuure saanevat loppukesään mennessä valmiiksi uuden kuvakirjan Kakkumestari Hiljasta. Kirjan nimi on työnimi.

Leila Tuuren Piiritanssi-sarjan neljännen osan ilmestyminen jää syksyksi.

27.12.2013

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA SUNKIRJAN YSTÄVILLE.

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA KAIKILLE KIRJOJEMME LUKIJOILLE!

21.11.2013

Lotta Leppäkerttu- cd on myyty loppuun, mutta ei hätää, ensi viikolla tulee uusi painos. Tämä cd onkin viehättävä musiikiltaan ja kiehtova kuunnella etenkin, jos edessä on Lotta Leppakerttu on erilainen-kirja. On mukava seurata kuvia tarinan edetessä.

19.11.2013

Lotta Leppäkertulla menee hyvin. Koko ensimmäinen painos loppui viikossa, mutta toinen on jo saatu valmiiksi. Kirjan oheen on ilmestynyt nyt cd. Tekstin lukee ammattitaidolla näyttelijä Ari-Pekka Miettinen, kauniista musiikista vastaa Kabir Nagranee.

9.10.2013

Lotta Leppäkertun on 1. painos loppunut, mutta jo ensi viikolla saamme uuden.

Lotta ei ole ehtinyt vielä kirjakauppoihin, mutta kirjaa voit tilata nettisivuiltamme.

7.10.2013

Terveiset kirjamessuilta. Oli neljä rankkaa, mutta antoisaa päivää.

Lotta Leppäkerttu ehti painosta juuri sopivasti, ja vastaanotto on ollut niin hyvä, että ensi viikoksi piti jo tilata toinenkin painos. Kirja todella viehättävä, kaunis ja tärkeään asiaan, kiusaamiseen, kantaa ottava. 

MUISTATTEHAN, ETTÄ SUNKIRJAN VERKKOPUODISTA SAA KIRJOJA EDULLISESTI?

Etsi sopiva kirja ja täytä tilauslomake, maksa Sunkirjan pankkitilille ja saat kirjasi paluupostissa. Postimaksu sisältyy hintaan!

8.7.2013 KIRJAPUOTIMME on auki taas tällä viikolla, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 12-18 kunakin päivänä. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa, saat kirjasi tosi edullisesti.

9.6.2013

Sunkirjan kirjapuodin kesäkausi alkaa. Puoti on auki epämääräisinä aikoina, sopimuksesta milloin tahansa. Ensimmäiset aukiolopäivät ovat perjantai ja lauantai viikolla 24 klo 12-18 sekä tiistai ja keskiviikko viikolla 25, samoin klo 12-18. Puhelin 0500 211920.

30.5.2013

Daali ja kahvinpavut on lähtenyt tänään kauppoihin eri puolille Suomea. Verkkokaupassamme kirja on myös saatavana erittäin edulliseen hintaan.

24.4.2013

Daali ja kahvinpavut on tullut painosta ja ehtinee ensi viikolla kauppoihin. Omasta nettikaupastamme se on saatavana jo nyt ja edulliseen hintaan. Kirjan ovh on 34 euroa.

KEVÄÄN UUTUUS, Leila Tuuren romaani, DAALI JA KAHVINPAVUT valmistuu hyvää vauhtia. Kirja Piiritanssi-sarjan kolmas osa ja on kaupoissa toukokuun alkupuolella sekä omassa nettikaupassamme jo ilmestymispäivänään samoin tietysti Reposaaren maantien kirjapuodissamme, joka ensi kesänä on auki useammin kuin viime vuonna.

Hyvää kevättä kaikile!

 

KIRJOJA MYÖS NETTIKAUPASSAMME os.www.sunkirja.com

Hintoihin sisältyvät postituskulut sekä alv 10%.

 

Kirjailija Leila Tuure on saanut Nortamo-palkinnon v.2009 ja Pori tutuksi-palkinnon 2011.

 
Sunkirja löytyy nyt myös Facebookista.

new-facebook-logo.png

 

 

 

26.10.2012

Helsingin kirjamessut käynnistyivät eilen. Sunkirja mukana omalla osastolla 6r131. Kirjailija tavattavissa lauantaina ja sunnuntaina. Tervetuloa tekemään ostoksia.

kirjamessut_21012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.10.2012kansi_nettiin.jpg

Liisukka Oksan nuortenkirja ROUVA ETELÄINEN JA KUMMITUSKUISKAAJAT tuli painosta tänään. Verkkokaupassamme sitä on saatavissa 16 euron hintaan. Hinta sisältää myös postituskulut.

Kirjassa kolme tyttöä ja yksi poika seikkailevat tutustumassa pikkukaupungin vanhoihin taloihin sekä niissä asustaviin ystävällisiin kummituksiin. Rouva Eteläinen kertoo kummitusten aikaisemmista vaiheista ja outo Peter tietää melkein kaiken, vaikkei ole tyttöjä juuri vanhempi.

 

 

SUNKIRJAN OUT LET- KIRJAKAUPPA, JOKA ON PITKIN KESÄÄ OLLUT AVOINNA REPOSAAREN MAANTIE 466:SSA, ON NYT SULJETTU. KIITOS KAIKILLE VIERAILIJOILLE. YKSITTÄISET KÄYNNIT JA RYHMÄT OVAT EDELLEEN TERVETULLEITA, MUTTA KÄYNTI PITÄÄ VARMISTAA ETUKÄTEEN PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTILLA. KTS. ETUSIVU

JOULUN ALLA AVAAMME VIELÄ PARI KERTAA. AJANKOHDASTA ILMOITAMME MYÖHEMMIN. TERVETULOA SILLOIN OSTAMAAN KIRJOJA JA NAUTTIMAAN GLÖGISTÄ!

10.10.2011
tontut_kansi_nettiin.jpg
Leila Tuuren kirjoittama ja Matilda Tuuren kuvittama Tontut muuttavat kaupunkiin kertoo tonttuja kohtaavista ongelmista, jotka ovat samantapaiset kuin maaseudulta kaupunkeihin muuttaneiden ihmistenkin.

Kirjassa tapaamme niin Saunatontun kuin Tallitontun sekä heidän lukuisat ystävänsä opettelemassa urbaania elämänmenoa Kauppakadun korkeassa kerrostalossa.

Kirja on ilmestynyt. Hinta 22 euroa.

Tonttukirja on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Sehän ei ole joulukirja, vaan satukirja, jossa pohditaan niitä ongelmia, joita tontut, ja tietysti myös ihmiset, voivat kohdata joutuessaan muuttamaan maaseudulta kaupunkiin.